Фестиваль "Свята Покрова"

         20 жовтня 2016 р.  у Пробіжнянському освітньому окрузі відбувся фестиваль патріотичної пісні, прози та поезії, творів образотворчого мистецтва "Свята Покрова", присвячений 100-річчю битви під Лисонею. Відкрили свято ведучі, які привітали всіх учасників з початком фестивалю, побажали успіхів у виступах та нових звершень на благо української держави та нації. Перегорнувши сторінки історії, всі учні зуміли передати свою любов та пошану героям України через мелодійну пісню, через мудре слово. Не перестає боліти душа і за минуле, і за согодення нашої держави. Поезія, проза, пісня - велике відображення патріотизму та героїзму. Їхню мову гніву, мову любові та мову надії й до сьогодні здолати ніхто так і не може.

        За результатами фестивалю, у номінації "Патріотична пісня", журі визначило переможців:

І місце - хор Пробіжнянської ЗОШ І-ІІІ ст.;

ІІ місце - ансамбль Залісянської ЗОШ І-ІІ ст.;

ІІІ місце - Чайківський Максим (Товстеньківська ЗОШ І-ІІ ст.).

       Номінація "Патріотична поезія":

І місце - Луцик Анастасія (Кривеньківська ЗОШ І-ІІ ст.);

ІІ місце - Литвин Анастасія (Шманьківська ЗОШ І-ІІ ст.);

ІІІ місце - Яніцький Андрій (Пробіжнянська ЗОШ І-ІІІ ст.).

       У номінації "Патріотична проза" перемогу одноголосно здобула Іванців Христина (Пробіжнянська ЗОШ І-ІІІ ст.).

        Усі переможці нагороджені грамотами, а учасники - подяками.

        Ми впевнені, що кожен учень виніс з даного заходу шматочок розуміння таких простих істин: ПАТРІОТИЗМ, ЖЕРТОВНІСТЬ, ГЕРОЇЗМ, ГІДНІСТЬ.


Фестиваль "Червона калина"


Загальношкільний сокільський          вишкіл. Посвята в соколята


День вчителя


Відзначення Дня людей                              похилого віку


Тиждень Незалежності


Свято Першого дзвоника

   1 вересня 2016 р. в нашій школі відбулось Свято Першого дзвоника. Для першокласників і одинадцятикласників цей день є одним з найбільш зворушливих. 

     З привітаннями до всіх присутніх звернулись директор школи Верля І.З., секретар сільської ради Польова О.А., отець-декан Зіновій, депутат районної ради Легкодух І.Г., які побажали педагогічним працівникам здоров'я, успіхів у нелегкій праці, школярам - успішного навчання, наполегливості в досягненні знань.

         На завершення урочистої лінійки хвилююче прозвучав дзвіночок у руках маленької першокласниці Вакун Соломії, який покликав усіх учнів на перший урок.